ShadowsJoukkueessamme luistelee kaudella 2017-2018 21 naista. Riveissämme kurvailee niinikään entisiä muodostelma- kuin yksinluistelijoitakin sekä vasta aikuisena lajin löytäneitä. Olkatovereiden iät asettuvat noin 30-50 ikävuosien välille.

Treenaamme noin kerran viikossa sunnuntaisin, vakiohallimme on Tapiolan harjoitushalli Espoossa. Kauden aikana järjestämme myös yhden leirin sekä muutaman tehopäivän.

Kauden aikana osallistumme kansallisen aikuisten sarjan kilpailuihin sekä mahdollisiin kutsukilpailuihin. Joka vuosi pyrimme tekemään myös yhden kisareissun ulkomaille vaihteleviin kohteisiin.Shadowsissa luisteleminen on antoisaa, addiktoivaa ja hersyvän hauskaa. Pukukoppi on usein helpoin paikantaa seuraamalla naurun ääntä.

Vaikka Shadows on aikuisten oikeasti aikuisjoukkue, suhtaudumme lajiimme intohimoisesti mutta emme ryppyotsaisesti. Haluamme luistella haastavan ohjelman, menestyä ja kehittyä. 


Luistelukausi alkaa huhtikuussa loppukilpailujen jälkeen, jolloin onkin hyvä mahdollisuus tulla mukaan iloiseen joukkoomme. Kevätjäillä huhti- ja toukokuussa hiomme luistelutekniikkaa ja alamme sommittelemaan uuden kilpailuohjelman kuvioita. Suurimmalla osalla joukkueessa ei ole ollut minkäänlaista muodostelmataustaa ennen joukkueeseen liittymistä, joten muokkakokemus ei ole joukkueeseen pääsyn kriteerinä mutta hyvät perusluistelutaidot on hyvä olla hallussa, joukkueemme luistelee kovaa. Riveissämme oppii nopeasti muodostelmaluistelun salat ja pääsee keräämään mitaleita tiukassa aikuisten sarjassa.

Ota yhteyttä valmentajaamme, jos haaveilet luisteluharrastuksen uudelleen elvyttämisestä ja olet kiinnostunut joukkueeseen liittymisestä!