tiistai 19. tammikuuta 2016

ALUEMESTARUUSKILPAILUT 9.1.2016 TRIO AREENA - ajatuksia kolmen uuden olkiksen ensimmäisestä kilpailusta kokoonpanossa
Koska meillä kaikilla on yli kaksikymmentävuotta viimeisestä kilpailusta aikaa, niin nämä Aluemestaruuskilpailut aloitettiin jo aamuyön tunteina ”mielikuvaharjoituksella”. Todellinen herätys tapahtui klo 5.00 ja valmistelut alkoivat Lumenen yksityiskohtaisen meikkiohjeistuksen mukaan ja hiuksien taikomisella kisakuntoon.

Saavuimme Trio Areenalle seitsemän aikaan erittäin jännittynein mielin. Vastassa oli ihanat kokeneet olkikset, jotka kannustivat sekä tsemppasivat meitä ensikertalaisia. Oli ihanaa huomata, että he välittivät meistä ja saivat suuren jännityksen ja epävarmuuden kaikkoamaan. Koppirutiinit teimme kuten Shadowsilla on tapana ennen kisasuoritusta. Tsemppilaululla fiilis nousi kattoon ja kisahuudot raikuivat käytäville asti. Fiilis jäälle astuessa oli jännittynyt, mutta yleisön mahtava kannustus sai olon luottavaiseksi. Alkusävelet tulivat musiikista yllättävän nopeasti ja tuli tunne, että APUA nyt se lähtee! Ohjelma soljui eteenpäin ja keskittyminen oli niin täydellistä, että luistelusuoritus tapahtui jonkinlaisessa kuplassa. Pienistä kommelluksista huolimatta luistelusta jäi erittäin hyvä mieli. Koppiin saapuessa oli ihanaa saada positiivista palautetta ja olkiksilta halauksia sekä kehuja, KIITOS!

Ennen palkintojenjakoa meillä oli aikaa pienelle brunssille joukkueen kesken, missä oli mahdollisuus analysoida kisasuoritusta sekä fiiliksiä. Lopulta tuli hetki siirtyä palkintojenjakoon jäälle Shadows-kyltin taakse kapteenien johdattamana. Tunnelma oli sähköinen ja odottava meille ensikertalaisille. Kunnes tuttu musiikki kajahti hallin kaiuttimista ja katsomo räjähti mahtaviin suosionosoituksiin. Se oli totta, me olemme voittaneet kultaa! Shadows on Aluemestari 2016 ja voittanut historiansa ensimmäisen mestaruutensa! Tästä on hyvä jatkaa.

Lopuksi haluamme kiittää valmentajaamme Hannaa luottamuksesta meitä kohtaan. Kiitos, että saimme mahdollisuuden ensimmäisellä kaudella kisakokoonpanossa – tunne oli mahtava saada ansaitusti kultamitali kaulaan!

Kiittäen,
Johanna, Kati ja Anski