torstai 31. joulukuuta 2015

Uuden olkatoverin terveiset


Paluujen paluu... 
Yhtäkkiä löydän itseni taas jäähallista, on kulunut ”muutama vuosi” sitten viime kerran, havahdun ihmettelemään ´miten mä olen TAAS täällä?´. Vastaus on yksinkertainen... RAKKAUDESTA LAJIIN. Olenhan palannut ETK:hon aiemminkin aktiiviuran jälkeen, ensin apuvalmentajan roolissa ja toistamiseen perustamaan Situations-joukkuetta vuonna 2007.

Nyt paluu toki tuntuu erinlaiselta, vuosia on kulunut ja elämä muuttunut viime kerrasta. Mutta yksi asia on sama, kun astuu jäähallin ovesta sisään unohtaa samantien muut ”arkiset” asiat ympärillään. Nauru, analysointi ja askeleiden kertaaminen kuuluu jo kauas!

Aloittaessani uudestaan luistelun osasin jo odottaa miten mahtava ja mukaantempaiseva asia joukkuehenki voi olla, mutta erityisesti olen positiivisesti yllättynyt siitä kuinka positiivinen, kannustava ja huolehtivainen joukkue SHADOWS on! Toki aikuistumisellakin voi olla osansa ;) 
Mutta voin rehellisesti sanoa että treeneistä on tullut yksi viikon kohokohdista! Kisakausi on käynnissä, varusteet, meikit, strassit ja ohjelman kuviot järjestyksessä, ensimmäiset kisat takana... On suuri etuoikeus harrastaa maailman hienointa lajia vielä näin aikuisena mahtavassa joukkueessa! 
-Sonja