sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Suomen mestaruus pronssi!

PRONSSIA TULI!

Shadows luisteli aikuisten sarjan loppukilpailussa siis 3. sijalle. Tämän kauden tavoitteet ovat loppukisan mitalisijan myötä täytetty - kaikissa kotimaan kilpailuissa saimme mitalin, joista kolme oli kultaisia, yksi hopeinen ja kaksi pronssista.


Shadows on kehittynyt kauden aikana aivan huikeasti, teimme päämäärätietoisesti töitä tavoitteen eteen ja lauantaina työnteko palkittiin. Muista joukkueista erotumme sillä, että joukkueemme on luistelutaidoiltaan erittäin tasokas ja tasalaatuinen (luistelutaitohan on esim. saman pistemäärän sattuessa ratkaisevin arvosteltava kohta). Tämän huomasi yleisökin, sillä saimme aploodeja ja hurrausta mm. kohdissa, joissa esittelimme hyvää perusluistelutaitoamme ilman mitään kommervenkkejä tai kiemuroita. Hyvän luistelutaidon myötä pystymme luistelemaan ohjelman, jossa on vahva draaman kaari, kerrontaa ja esittämistä. Tämänkin kauden Marie Antoinette-ohjelmassa olimme ensin tanssiaisissa, sitten kaihoisan romanssin pyörteissä, dramaattisessa vallankumouksessa ja ohjelma päättyi esikuvansa myötä giljotiiniin. Kommentteja, joita yleisöltä saimme olivat mm. "Teistä näkyi, että nautitte", "Olin aivan liikuttunut", "Oli vaikuttava esitys".

Ja kyllä me nautimme! 

Kisan jälkeisen loppupäivän vietimme mitä parhaimmassa seurassa olkatovereiden kesken. Mitaleja saunotettiin, skoolattiin kaudelle ja joukkueelle ja nautimme toistemme seurassa.

Olo on nyt onnellinen. Kiitos teille kaikille kannustusjoukoille, olkatovereille, kapuille ja ennenkaikkea Pomolle, kausi on ollut huikea ja menestyksekäs! Tavoitteellinen aikuisharrastaminen on sekä hurjan hauskaa että myös hetkittäin ajallisesti vaativaa ja ei me tätä kaikkea menestystä saavutettaisi pelkän joukkueen kesken, kyllä siinä olennaisena osana ovat meidän huikeat ja joustavat kotijoukot! Kiitos!
PS. Pronssivideo tulee esille piakkoin, stay tuned!