keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Viimeisiä viedään!

Heipähei kaikki fanit! 

Kuten moni on jo varmasti fb:n puolelta huomannutkin, loppukisaviikko on NYT! Edellisen blogipostauksen jälkeen olemme käyneet voittamassa muutamat kisat. Arvokas kisavoitto napattiin lohkomme 2. valintakilpailussa helmikuussa. Toisen kullan kävimme kaappaamassa Porvoosta kansainvälisistä kutsukisoista. Molemmat kullat toki lämmittävät, mutta virallisten kisojen osalta valintakilpailuvoitto lukeutuu yksiin arvokkaimpiin Shadowsin viime vuosien historiassa. 

Shadowsin yksinluistelutaitonäyte


Voittajien on helppo hymyillä!


Tällä viikolla valmistaudummekin sitten kauden suurimpaan ja tärkeimpään koitokseen, loppukilpailuihin. Ohjelma on nyt hiottu loppukisakuntoon ja käymme sitä vielä pari kertaa kokeilemassa jäällä ennen kilpailua. Jännitys alkaa pikkuhiljaa olla käsinkosketeltavaa sillä tavoitteet ovat kovat sekä onnistuneella suorituksella täysin mahdollisia saavuttaa.

Mistä sitten on yhden Suomen parhaimman aikuismuodostelmajoukkueen kauden viime silaukset tehty? 

No ihan ensiksi, hirveästi naurua. Ja sitten vähän lisää naurua. Sitten ilmeiden kuivaharjoittelua peilin edessä, pään liikkeiden hiomista, ojennusten korkeuksien tarkentamista, koreografisten pilkkujen viilausta. Ja paljon luistelua, ohjelmaa alusta loppuun uudelleen ja uudelleen. Joku ehkä joutuu vielä kertaamaan joitakin askeleita (koska kuuluisasti Shadowsissa "jotkut eivät ehkä muista ja toiset ovat unohtaneet") ja toinen keskittyy liikkeiden hienosäätöön ja esittämiseen. Joku alkaa opetella vielä uusia temppuja ohjelmaan matkapahoinvointilääkkeiden ryydittämänä ja joku toinen paikkaa suvereenisti aina kutakin treenistä puuttuvaa olkatoveria. Valitettavasti sairastumisiltakaan ei olla vältytty loppukilpailun kynnyksellä, mutta eiköhän kaikki olkikset ole lauantaina iskukunnossa (kop kop).

Ohjelman analysointia videolta treenien jälkeen.
Kyllä, tämäkin liittyy luisteluun.
"Pois munankuoren päältä" eli mennään eikä meinata!
Mielikuvaharjoitteena ollaan mäiskitty kananmunia rikki,
jotkut veivät mielikuvaharjoituksen astetta pidemmälle :)Kuuluu loppukauteen myös vähän jään ulkopuolellakin viihtymistä ja taas sitä nauramista. Armas Varvas, eli varustevastaavamme, on vienyt varustelun uudelle tasolle hankkimalla kauden teemaväriin sointuvat prillit niitä tarvitseville. Porvoon kisojen ohessa kävimme yhdessä ruokailemassa Porvoossa ja sillä reissulla meitä luultiin mm. polttariporukaksi. Alajaostomme Synchrosinkkujen erään jäsenen tilannetaju pelasikin nopeasti ja hän otti vastaan kiitokset kun ohikulkija toivotti onnea morsiamelle. 


Tässäkin Shadows on aika hyvä - shoppailussa!

Shadows suosittelee!


Vaikka kauden tärkein kisa on tämän viikon jälkeen kisattu, riittää vielä aivan loppukauden viimehetkiin saakka tapahtumia: ensin seuran kevätnäytös 9.4. (ks. etkespoo.sporttisaitti.com) sekä odotettu matka Ranskaan SyS Mixed Aged Trophy-kilpailuun. Ja eikä siinä vielä kaikki, vielä senkin jälkeen on luvassa ehkä kauden odotetuin juhla ja suuri palkintogaala, nimittäin pikkarit eli pikkujoulut! Eikä siinäkään ihan vielä kaikki, nimittäin toukokuussa osa shadowslaisia ottaa osaa Helsinki City Runille (ja toiset hoitaa nesteys- ja tsemppauspuolta) ja alkukesästä kokoonnutaan vielä kerran viettämään Kaatuneiden muistopäivää. Sen jälkeen ehditään sitten pitää parin kuukauden kesätauko ennen uuden kisakauden alkua.

Nyt muuten te kaikki, jotka tätä luette ja mietitte että vitsi, olisipa hauska kuulua noin mahtavaan naisporukkaan (huom! miehet ovat myös tervetulleita joukkueeseen!), niin NYT ON SE AIKA! Kevätjäillä huhti-toukokuussa käynnistellään uutta kautta, jolloin on oiva tilaisuus tulla kokeilemaan millaista se luistelu olkatoverina tuntuisi. Joitain kriteerejä meillä on - joukkueen taitotaso on aika korkea joten aiempaa luistelutaustaa (yksin- tai muodostelma) olisi hyvä olla. Sen lisäksi täytyy olla tosi hyvä tyyppi. Jos tuntuu että nämä kriteerit täyttyvät niin ota rohkeasti yhteyttä valmentajaamme. Yhteystiedot löytyvät seuran nettisivuilta (linkki)

Lauantaina 28.3.2015 Shadowsin Marie Antoinette-kauden viimeinen Suomen esiintyminen siis Tikkurilan Trio Areenalla. Aikuisten sarja alkaa klo 9.00 ja Shadows luistelee kymmenentenä klo 10.14. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!