sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kauden 2015-2016 vauhdikas aloitus

Shadows täällä taas! Oletkin jo ehkä seurannut kauden aloitustamme facebookin puolelta, vaikka sielläkin tietoja tihkuu hieman niukanlaisesti ;) Kauden aloitushan on suurta valmistelua, odotusta ja vähän salamyhkäisyyttä - teema, musiikki, puku, ym. ovat suuria salaisuuksia vielä ensimmäisiin kisoihin saakka.

Kausi on lähtenyt vauhdilla alkuun - ihan kirjaimellisesti, sillä Shadows kiitää jäällä taas nopeammin kuin koskaan ennen kauden aloituksessa. Uusia olkatovereita riveihin on liittynyt kuusi kappaletta. Ohjelma on rakentunut vauhdilla ja nyt leirillä lokakuun toisena viikonloppuna saimme ohjelman viimeisetkin kuviot paikoilleen ja luistelimme ensimmäisen kokonaisen.


Joukkueen alkukauteen on luistelun lisäksi mahtunut myös paljon naurua. Eräs uusista olkiksista, pitkän linjan muodostelmaluistelija sellainen, sanoikin että ei ole toista joukkuetta ollut, jossa olisi niin valtavan hyvä meininki ja niin paljon naurua.


Seuraavia suurempia haasteita Shadowsilla on odotettavissa mm. meikki-illassa, jossa harjoittelemme meikkitaiteilijan suunnitteleman kisameikkimme ja opimme käyttämään kaikkia uutuustuotteita, joita saamme sponssiltamme jäätävän, noin tunturin kokoisen kasan. Primereita perus Shadows-kisameikkiinhän tulee noin 10 erilaista (= puoli tuntia), jonka jälkeen lätkitään naamaan ne itse meikitkin. Että jos ihmettelette kisoissa valtavaa aseistariisuvaa säteilyä, joka hallin täyttää kun Shadows pelmahtaa kentälle, niin voi olla että muutama prosentti siitä on saatu aikaan Lumene-tuotteilla ;)



Luistellakin me tosiaan ehditään ja ensimmäiset kisat ovat jo kuukauden päästä. Vaikka aikuisjoukkueessa luistelu on ennenkaikkea valtavan mukava ja rakas harrastus, jonne tullaan nauttimaan ja viihtymään, on joukkue tällä kaudella myös entistä kunnianhimoisempi ja tavoitteet on asetettu entistä korkeammalle!

Leirin jälkeisissä onnellisissa mutta ehkä vähän lihasjäykkyydestä kärsivässä tunnelmassa,


Shadows